Öğrencilerimizin Dikkatine

Yayınlanma Tarihi: 21-10-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Enstitümüz 129 sayıda öğrencimizin sorunsuz bir biçimde uzaktan eğitim sisteminden faydalanmasını sağlamak için merkez birimlerimiz ile birlikte koordineli bir biçimde çalışmaktadır.

Uzaktan eğitim sisteminde yaşanan bazı aksaklıkların giderilmesinde sizlere yardımcı olmak için hatırlatmak isteriz:

–        OnlineDEU sistemine ogrencino@ogr.deu.edu.tr ve şifrenizle giriş yaptığınız takdirde derslerinizi görebilirsiniz.

–        Eğer öğrenci numaralı mail adresinizle onlineDEU’ya giriş yapamıyorsanız lütfen öncelikle https://debishs.deu.edu.tr/DeuzemEslestir.aspx adresine girerek mail-şifre eşleştirme işlemini yapınız.

–        Eğer derslerinizi görmüyorsanız dersin öğretim üyesi, onineDEU Koordinatörü, Bölüm Başkanı ile iletişime geçebilir veya sorununuzu (ezgi.karaca@deu.edu.tr veya gul.ozcan@deu.edu.tr) E-posta adreslerine iletebilirsiniz.

–        OnlineDEU adresinine girdiğinizde sayfada problem yaşıyorsanız lütfen tarayıcınızın geçmişini temizleyiniz (tarayıcı olarak Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz).

–        Güz döneminde devam zorunluluğu aranmamaktadır.

–        Derslerimiz 08:30-21:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Bu şekilde ülke genelinde internet kullanımının yoğun olduğu saatlerde bağlantı sorunları aşılmaya çalışılmaktadır.